Help   Sluit venster
Letter grootte:
Knop grootte:
Kijk tijd:
Overgangs-effect: in
 Gebruik het volledige scherm voor een foto:

IJsland

IJsland

Klik om de knoppen te tonen of te verbergen

In augustus 2010 maakten we met SNP de 18 daagse groepsreis 'IJsland * Het Noordelijk Gevoel' door IJsland. De groep bestond uit 17 personen onder leiding van Pierre, onze reisleider/chauffeur. We werden met 2 Mercedes busjes vervoerd. We sliepen in hutten en gemeenschapshuizen.
Met deze wandelrondreis gingen we eerst langs de bekende toeristisch punten niet ver van Reykjavik: Thingvellir , Gullfoss en de Strokkur geiser. Daarna bezochten we wandelgebieden bij het vulkanische Myvatn en het nationale park Skaftafell. Veel vulkanen in het binnenland werden bezocht, o.a. Hveravellir en Askja. Ook het eenzame schiereiland Langanes en de ryolietbergen van Borgarfjördur werden bezocht.
Volgens Pierre hebben we 3000 km gereden en hier kunt U zien dat we 150 km gelopen hebben en 4100 m gestegen zijn tijdens die wandelingen
Klik op een kleine foto om een dia vertoning te starten. Ga naar een volgende album door op een blauw omrandde foto te klikken of door op de groene pijl naar rechts te klikken of doe dat op een iPad of ander mobiel apparaat met een veeg naar links.
  • Kaart
  • Google Earth
Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets)
Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets)
Volgende dia (pijl naar rechts toets)
Vorige dia (pijl naar links toets)
Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets)
Volgende dia (pijl naar rechts toets)